Living Bathrooms

Service Kataloger

Vi har satt ihop ett stort utbud av kataloger här åt dig. Du kan titta på den direkt i din browser (kräver Flash plug-in) eller ladda ner den till din dator (kräver Acrobat Reader). Vi kan även skicka en printad version av katalogen till er via post. Välj vilka kataloger du vill ha och klicka på ”Beställ” längst ner på sidan.

News Magazine #09

news_magazine_09_title.jpg
Perfectly harmonised products for all bathroom areas.

Badmagazin

bm_kex_dk_no_se_ed06.jpg

Ta en närmare titt på Duravit i denna samlingav badrumsprodukter, badrumsidéer och innovationer.

News Magazine #08

newsmagazine_08.jpg
Mer individualitet, mer komfort, bättre hygien - 3 trender som definierar modern livsstil i badrummet. Upptäck 2016 års nyheter från Duravit.

DuraStyle Nordic Edition

durastyle_nordic_edition.jpg

Komplett Durastyle broschyr med bland annat vår nya Nordiska WC.

ME by Starck

me_brochure_thumbnail.jpg
Perfekt designade former som varken är påträngande eller dominerande, utan lämnar stor plats för både individualitet och design.

Starck 3

starck3_2011_125x176.jpg
Starck 3. En verklig hit !

SensoWash

sensowash_title_125x177.jpg

SensoWash ®. En ny känsla av design, komfort och renhet. Ingenting är så grundligt, så hygieniskt, så naturligt och så uppfriskande som att rengöra med vatten. Också efter toalettbesök.

DuraStyle Project

durastyle_project_new_edition.jpg
DuraStyle Projekt. Den nya standarden i badrummet. Matteo Thun & Partners har uppnått globala framgångar med deras holistiska filosofi och tvärvetenskapliga angreppssätt.

DuraStyle Home

durastyle_home_125x176.jpg
DuraStyle Home. Ny frihet i badrummet. Individualitet är viktigt i vardagen. Emellertid betyder inte individualitet att alla medel krävs för att göra intryck.

D-Code

d-code_125x176.jpg
Bra design är överkomlig. D-Code från Duravit är en ny typ av badrumsserie med alternativ och lösningar för alla tänkbara badrumsbehov.

Starck 25

starck_25_thumbnail.jpg
Philippe Starck och Duravit är otvivelaktigt unika: innovativa former, hög kvalitet på hantverk och design samt tidlösa hållbara produkter. Se resultatet av 25 års samarbete här.
Beställ via mail

Facebook
Twitter
Pinterest
RSS